There was an error in this gadget

Sunday, 27 December 2015





Kau tahu tak apa benda paling menyakitkan dalam hidup ni. Bila ex kau datang balik kat kau pujuk kau untuk getting back dengan dya , sebabnya dya tgh ada masalah dengan awek dya. Tapi waktu dya tengah gembira sikit pon dya xingat pon pasal engkau. Lansung tak kisah, macam mana kau hadapi hari2 tanpa dia. Macam mana kau bangun, kau bertatih untuk bahagia semula. Kau hadap semua tu sorang2. Tapi bila dia ada masalah baru nak ingat kau, baru rasa kau tu sangat bermakna untuk dia. Ya aku tengah rasa benda tu sekarang, tipulah kalau aku cakap aku tak sedih, tapi aku bajet tabah , aku tak nak tunjuk kelemahan aku depan dia. Tipulah kalau aku cakap aku tak da rasa nak getting back dengan dia, waktu dia pujuk aku. Tapi aku bukan perempuan yang akan cipta kebahagiaan atas penderitaan orang lain. Pergilah hang dekat dia, lupakan aku . Susah  mana pon hang nak lupakan aku, besar manapun masalah hang dengan awek hang , jangan pernah cari aku, Sebab sakitnya aku yang rasa, aku nampak ja tabah tapi lansung tak weh. Hang jaga lah dia sebaik mungkin. Temani laa dia waktu dia perlukan hang, Lupakan lah aku , anggap lah aku ni sejarah hitam yang perlu hang buang jauh2 dari hidup hang. Mungkin jodoh kita tak ada. And the most reason aku nak hang tahu napa aku tolak bila hang mintak balik nak getting back ngn aku ialah "Aku tak nak jadi hang punya back up plan and second choice'. Sebab aku mencari orang yang cinta and sayang aku tanpa sebab. Aku nak keikhlasan. Last but not least, please protect and be loyalty towards ur partner. Bye peace yow, no war.

No comments:

Post a Comment